Innokylän verkkoklinikat

Innokylän verkkopalvelu tukee kehittämistyötä prosessin eri vaiheissa. Järjestämme säännöllisesti verkkopalvelun käyttöön opastavia Innokylän ABC - ja Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikoita. Lisäksi Innokylä järjestää avoimia verkkoklinikoita yhteiskehittämisen eri teemoista.

Innokylän ABC-koulutukset 

Innokylän ABC-koulutuksessa opit perustaidot Innokylän verkkopalvelussa työskentelystä. Saat lisäksi vinkkejä toimintamallin kuvaamiseen ja Innokylän työkalujen käyttöön. 

innokylakuva2

Innokylän ABC - lyhyt oppimäärä verkkopalvelun käyttöön

Koulutuksiin mahtuu enintään 40 osallistujaa/koulutus. 

Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikka

Verkkoklinikalla syvennytään Innokylän Kehittämisen polun hyödyntämiseen.

innokylakuva3

Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikka 

Verkkoklinikalla käydään läpi konkreettisin esimerkein Innokylän kehittämisen polku ja sen käyttö käytännön kehittämistyön välineenä. Polun vaiheet esitellään kohta kohdalta ja saat samalla vinkkejä eri vaiheissa tapahtuvaan kehittämiseen. 

Teemalliset yhteiskehittämisen verkkoklinikat

Innokylä järjestää avoimia verkkoklinikoita yhteiskehittämisen eri teemoista.

kuvituskuva

Virtuaalifasilitoinnin työkalut ja käytännöt

Seuraava Virtuaalifasilitoinnin työkalut ja käytännöt -verkkoklinikka järjestetään syksyllä 2022.

Verkkoklinikalla saat perustiedot etätilaisuuden ja työpajan järjestämisestä ja virtuaalityöskentelystä. Kokeilemme muutamia etätyöskentelyn käytetyimpiä työkaluja yhdessä ja rohkaisemme käyttöönottamaan erilaisia sovelluksia. Sovellusten käyttöönotto ja yksityiskohtainen tekniikan harjoittelu jää tehtäväksi osallistujille klinikan jälkeen. 

kuvituskuva

Innovaatio- ja strategiaverkoston verkkoklinikat

17.11. klo 9-11 Tulevaisuustarinat kansallisessa kehittämistyössä
Jatkamme sosiaali- ja terveydenhuollon kansallisen yhteiskehittämismallin työstämistä sekä vuoropuhelua tulevaisuustarinoiden pohjalta.
Ilmoittaudu

Innovaatio- ja strategiaverkosto järjestää kaikille avoimia verkkoklinikoita sosiaali- ja terveydenhuollon innovaatiotoiminnasta ja yhteiskehittämisestä. 

Verkkoklinikoilla käymme keskustelua yhteiskehittämiseen liittyvistä teemoista, jaamme hyviä käytäntöjä ja työstämme yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon kansallista yhteiskehittämismallia. 

Aiempien verkkoklinikoiden materiaalit

Kaikki verkkoklinikat ovat maksuttomia.

Lisätietoa koulutuksista antaa Innokylän päätoimittaja Sari Eskelinen, etunimi.sukunimi@thl.fi.