Innokylän verkkoklinikat

Innokylän verkkopalvelu tukee kehittämistyötä prosessin eri vaiheissa. Järjestämme säännöllisesti verkkopalvelun käyttöön opastavia Innokylän ABC - ja Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikoita. Lisäksi Innokylä järjestää avoimia verkkoklinikoita yhteiskehittämisen eri teemoista.

Innokylän ABC-koulutukset 

Innokylän ABC-koulutuksessa opit perustaidot Innokylän verkkopalvelussa työskentelystä. Saat lisäksi vinkkejä toimintamallin kuvaamiseen ja Innokylän työkalujen käyttöön. 

innokylakuva2

Innokylän ABC - lyhyt oppimäärä verkkopalvelun käyttöön

ABC-koulutuksessa käydään läpi Innokylän verkkopalvelun toiminnallisuudet ja kerrotaan, millainen on hyvä toimintamallin kuvaus. Koulutuksiin mahtuu enintään 40 osallistujaa/koulutus. 

 

Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikka

Verkkoklinikalla syvennytään Innokylän Kehittämisen polun hyödyntämiseen.

innokylakuva3

Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikka 

29.09.2021 klo 9-10  Ilmoittaudu
24.11.2021 klo 9-10  Ilmoittaudu

Verkkoklinikalla käydään läpi konkreettisin esimerkein Innokylän kehittämisen polku ja sen käyttö käytännön kehittämistyön välineenä. Polun vaiheet esitellään kohta kohdalta ja saat samalla vinkkejä eri vaiheissa tapahtuvaan kehittämiseen. 

Teemalliset yhteiskehittämisen verkkoklinikat

Innokylä järjestää avoimia verkkoklinikoita yhteiskehittämisen eri teemoista.

kuvituskuva

Virtuaalifasilitoinnin työkalut ja käytännöt

1.9.2021 klo 9-10
Ilmoittaudu

Verkkoklinikalla käydään läpi, mitkä ovat hyvän etätilaisuuden rakennuspalikat, miten etätilaisuus suunnitellaan tukemaan tavoitteita, miten vuorovaikutusta ja työskentelyä ohjataan ja miten erilaisia fasilitointimenetelmiä ja työkaluja hyödynnetään virtuaalisesti. Tervetuloa mukaan!

Innovaatio- ja strategiaverkoston verkkoklinikka: 
Innovaatiolähettilästoiminta - Sote-ammattilaiset rohkeasti mukaan yhteiskehittämistoimintaan

8.9.2021 klo 9-11 
Ilmoittaudu

Innovaatio- ja strategiaverkosto järjestää kaikille avoimen verkkoklinikan, jonka aiheena on innovaatiolähettilästoiminta. Verkkoklinikka sisältää verkoston ja sen tavoitteiden esittelyn, vuorovaikutteisia tuokioita ja koulutuksellisen osuuden, jossa kuulemme useammalta alueelta kokemuksia siitä, miten innostetaan sote-ammattilaisia innovaatiotoimintaan.

Kaikki verkkoklinikat ovat maksuttomia.

Lisätietoa koulutuksista antaa Innokylän päätoimittaja Sari Eskelinen, etunimi.sukunimi@thl.fi.