Innokylän verkkoklinikat

Innokylän verkkopalvelu tukee kehittämistyötä prosessin eri vaiheissa. Järjestämme säännöllisesti verkkopalvelun käyttöön opastavia Innokylän ABC - ja Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikoita. Lisäksi Innokylä järjestää avoimia verkkoklinikoita yhteiskehittämisen eri teemoista.

Innokylän ABC-koulutukset 

Innokylän ABC-koulutuksessa opit perustaidot Innokylän verkkopalvelussa työskentelystä. Saat lisäksi vinkkejä toimintamallin kuvaamiseen ja Innokylän työkalujen käyttöön. 

innokylakuva2

Innokylän ABC - lyhyt oppimäärä verkkopalvelun käyttöön

ABC-koulutuksessa käydään läpi Innokylän verkkopalvelun toiminnallisuudet ja kerrotaan, millainen on hyvä toimintamallin kuvaus. Koulutuksiin mahtuu enintään 40 osallistujaa/koulutus. 

 

Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikka

Verkkoklinikalla syvennytään Innokylän Kehittämisen polun hyödyntämiseen.

innokylakuva3

Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikka 

Verkkoklinikalla käydään läpi konkreettisin esimerkein Innokylän kehittämisen polku ja sen käyttö käytännön kehittämistyön välineenä. Polun vaiheet esitellään kohta kohdalta ja saat samalla vinkkejä eri vaiheissa tapahtuvaan kehittämiseen. 

Teemalliset yhteiskehittämisen verkkoklinikat

Innokylä järjestää avoimia verkkoklinikoita yhteiskehittämisen eri teemoista.

kuvituskuva

Virtuaalifasilitoinnin työkalut ja käytännöt

02.03.2022 klo 9-10.15  Ilmoittaudu
04.05.2022 klo 9-10.15  Ilmoittaudu

Verkkoklinikalla saat perustiedot etätilaisuuden ja työpajan järjestämisestä ja virtuaalityöskentelystä. Kokeilemme muutamia etätyöskentelyn käytetyimpiä työkaluja yhdessä ja rohkaisemme käyttöönottamaan erilaisia sovelluksia. Sovellusten käyttöönotto ja yksityiskohtainen tekniikan harjoittelu jää tehtäväksi osallistujille klinikan jälkeen. 

kuvituskuva

Innovaatio- ja strategiaverkoston verkkoklinikat

Innovaatio- ja strategiaverkosto järjestää kaikille avoimia verkkoklinikoita sosiaali- ja terveydenhuollon innovaatiotoiminnasta ja yhteiskehittämisestä. 

Sosiaali- ja terveydenhuollon digipalveluiden kehittäminen
9.2.2022 klo 9-11 Ilmoittaudu

Verkkoklinikoilla jaamme ja edelleen kehitämme yhdessä teeman mukaisia hyviä käytäntöjä, ratkaisuja ja toimintamalleja. Lisäksi käymme keskustelua ja työstämme sosiaali- ja terveydenhuollon kansallista yhteiskehittämismallia.  

Aiempien verkkoklinikoiden materiaalit

Kaikki verkkoklinikat ovat maksuttomia.

Lisätietoa koulutuksista antaa Innokylän päätoimittaja Sari Eskelinen, etunimi.sukunimi@thl.fi.