Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Innokylä.fi-verkkopalvelua ja on laadittu 22.02.2024

Kolmannen osapuolen tuottamat sisällöt

Innokyla.fi:n saavutettavuuden arvioinnissa on otettava huomioon se, että palvelun sisällöt muodostuvat pääasiassa käyttäjien tuottamista sisällöistä. Ne ovat ns. kolmannen osapuolen sisältöjä, joita palveluntarjoaja ei voi muokata saavutettavuusvaatimusten mukaisesti. Palveluntarjoaja kuitenkin edellyttää, että myös kolmannen osapuolen julkaisema sisältö on saavutettavassa muodossa. Palveluntarjoaja voi tarvittaessa ohjeistaa käyttäjiä tuottamaan saavutettavia sisältöjä.

Palvelun saavutettavuuden tila

Innokylä.fi- verkkopalvelu on julkaistu nykyisellä teknisellä alustallaan 27.2.2020. Verkkopalvelun teknisessä toteutuksessa on huomioitu saavutettavuusvaatimukset ja tasot A & AA.  

Palvelun saavutettavuuden parantaminen

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja havaitut puutteet korjataan mahdollisimman pian.

Mikäli huomasit saavutettavuuspuutteen järjestelmässä, kerro se meille palautelomakkeella. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa sitä kahden viikon aikana, voit tehdä asiasta ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000