Innokylän verkkopalvelun koulutukset

Tarvitsetko apua Innokylän uuden verkkopalvelun käyttöön? Osallistu Innokylän -verkkokoulutuksiin. Tunnin mittaisessa koulutuksessa saat pikaopastuksen Innokylän verkkopalvelun työkalujen käyttöön ja vinkit siihen, miten aloitat työskentelyn Innokylässä. 

Innokylän ABC-koulutukset ja verkkoklinikat tietojen siirtoon 

Järjestämme koulutusta Innokylän uudistuneen verkkopalvelun käyttöön. Koulutuksessa opit perustaidot Innokylän verkkopalvelussa työskentelystä. Saat lisäksi vinkkejä toimintamallin kuvaamiseen ja Innokylän työkalujen käyttöön. Tunnin mittaiset koulutukset käynnistyvät 6.5 ja niitä järjestetään joka keskiviikko 17.6 saakka. ABC-koulutukset ovat tältä keväältä täyttyneet! Ilmoitamme pian syksyn koulutusajoista.

Lisäksi järjestämme kesäkuussa kolme verkkoklinikkaa (12.6, 24.6 ja 26.6) tietojen siirron tueksi vanhasta verkkopalvelusta uuteen Innokylään.

Kompassi kivikossa

Verkkoklinikat tietojen siirron tueksi

  • 12.6 klo 9-10
  • 24.6 klo 9-10
  • 26.6 klo 9-10

Innokylän ABC - lyhyt oppimäärä verkkopalvelun käyttöön

Innokylän ABC koulutukset ovat kaikki tältä keväältä täyttyneet. Jatkamme koulutuksia heti kesälomien jälkeen, ja niiden aikataulut julkaistaan kesäkuun aikana. 

Koulutukset ovat samansisältöisiä ja niissä käydään läpi Innokylän uuden verkkopalvelun toiminnallisuudet ja kerrotaan, millainen on hyvä toimintamallin kuvaus. Koulutuksiin mahtuu enintään 40 osallistujaa/koulutus. 

 

Apua sisältöjen siirtoon vanhasta verkkopalvelusta uuteen

Innokylän vanha verkkopalvelu suljetaan 30.6.2020. Mikäli haluat siirtää vanhaan verkkopalveluun lisäämäsi toimintamallin tai materiaalit talteen uudistuneeseen verkkopalveluun, nyt on aika toimia. Järjestämme verkkoklinikoita tietojen siirron tueksi. Tule mukaan jos sinulla kysyttävää oman toimintamallisi tai verkostosi materiaalien siirrosta uuteen Innokylään.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu Tietojen siirron verkkoklinikoille tästä linkistä

Innokylän ABC-koulutukset ovat kevään osalta täyttyneet. Koulutuksia jatketaan heti elokuussa. 

 

Lisätietoa koulutuksista antaa Innokylän päätoimittaja Sari Eskelinen, etunimi.sukunimi@thl.fi.