Koulutukset ja valmennukset

Järjestämme kehittäjille tuutorikoulutusta, jossa  keskitytään erityisesti asiakaslähtöisten palveluiden kehittämiseen.  Koulutusta on tarjottu jo useiden vuosien ajan ja valtaosa osallistujista on ollut sosiaali- ja terveysalalla työskennelleitä, mutta koulutus sopii mainiosti kaikille, jotka haluavat saada uusia työkaluja ja menetelmiä  kehittämistyöhönsä. Koulutus antaa valmiudet toimia oman työyhteisön tai verkoston kehittämisprosessien sparraajana. 

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat

  • asiakaslähtöisten palveluiden kehittäminen
  • yhteiskehittäminen
  •  strategia- ja käyttäjälähtöinen kehittäminen
  • käyttäjälähtöiset palvelumuotoilun menetelmät
  • vertaisoppimistilanteiden vetäminen
  • kehittämisprojektien hallinta ja johtaminen.  
Ajatuksia innotuutorilta

Suorita tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 

Innotuutorikoulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja se on maksuton, mutta matkat, lounaat, majoitukset ja tutkintomaksun osallistujat kustantavat itse. Koulutuksen aikana voi suorittaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Koulutuksia tarjotaan kysynnän mukaan 1-2 kertaa vuodessa. Kokonaiskesto on noin 18 kk ja se sisältää 12 lähipäivää. Lähipäivien välissä edistetään omaa kehittämisprojektia. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Verutum Oy:n kanssa. 

Opiskele tuutoriksi ja liity verkostoon! 

Koulutuksen  kautta pääset mukaan Innotuutorien vertaisverkostoon, jossa edistetään  avointa, monitoimijaista ja käyttäjälähtöistä kehittämiskulttuuria. Tuutorit sparraavat työyhteisönsä tai verkostonsa kehittämisprosesseja yhteiskehittämisen suuntaan ja varmistavat, että toiminnan suunnittelussa ja arvioinnissa on kuultu myös asiakasta. Innotuutori-toiminta on oiva verkostoitumisen paikka muihin kehittäjiin ympäri Suomen. Verkostoon kuuluu tällä hetkellä lähes 200 Innotuutoria.  

Katso tuutorit kartalla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Hanne Savolaiseen,  etunimi.sukunimi@thl.fi