Päätoimittajan tervehdys

#ÄläYksinKehitä - Tähän kiteytyy mielestäni hyvin Innokylän perusajatus. Innokylä on kaikille avoin ja maksuton kehittämisympäristö, jossa voi etsiä ideoita ja kehittäjäkumppaneita, kehittää omia toimintamalleja sekä jakaa toimivia ratkaisuja muidenkin käyttöön.

Aloitin työt Innokylässä reilu kuukausi sitten.  Tämä aika on ollut ennen kaikkea uteliasta tutustumista kylään, sen palveluihin ja tietenkin ihmisiin. Sen myötä olen päässyt kiinni omiin tehtäviini Innokylän viestinnän ja verkkopalvelun parissa. Mitä enemmän olen tutustunut Innokylään, sitä innostuneempi olen sen konseptista. #ÄläYksinKehitä. On loistavaa, että yhteen paikkaan on koottu, mitä Suomi kehittää. Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, kun mahdollisimman moni jakaa omat toimintamallinsa. Innovaatiotoiminta ja yhteiskehittäminen tuovat yhteen inspiroitunutta ja inspiroivaa porukkaa!

Keväällä käyttöönotettu Innokylän uusi verkkopalvelu on otettu todella positiivisesti vastaan. On ollut mahtavaa nähdä innostuksenne käyttökoulutuksissa ja saamassamme palautteessa. Palveluun ovat löytäneet tiensä niin aktiiviset kehittäjät vanhasta verkkopalvelusta kuin uudetkin käyttäjät. Verkkopalvelun jatkokehityksen kannalta toivomme tietenkin saavamme mahdollisimman paljon palautetta: Mikä toimii ja mitä voisi vielä kehittää?

Toimintamallien ja kehittämistyön tulosten lisäksi sivustolta löytyy myös toimituksellista sisältöä. Julkaisemme säännöllisesti yhteiskehittämiseen liittyviä uutisia ja blogeja sekä kerromme tulossa olevista koulutuksista ja tapahtumista. Otamme mielellämme juttuvinkkejä vastaan. Kerro meille, millaista sisältöä sinä kaipaisit ja mistä haluaisit saada lisätietoa. Erityisen ilahtuneita olemme, jos haluat kirjoittaa blogin omasta arjen kehittämistyöstäsi ja omista oivalluksistasi.

Jaathan ajatuksesi, ideasi ja ratkaisusi muillekin!

Nähdään Innokylässä.

Sari Eskelinen

Sari Eskelinen, päätoimittaja, Innokylä

Kirjoittaja on hyvistä sisällöistä, digitaalisuudesta ja yhteiskehittämisestä innostuva viestijä. Kokemusrepusta löytyy sotea, digiä ja viestintää. Kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti käyttäjälähtöinen suunnittelu, käytettävyys ja sosiaali- ja terveydenhuolto.