Päivitä yhteystietosi Innokylän käyttäjätietoihin

Vuodenvaihteessa useilla Innokylän käyttäjillä vaihtuu organisaatio ja sähköpostiosoite. Jos yhteystietosi vaihtuvat, muistathan käydä päivittämässä muuttuneet tiedot omiin käyttäjätietoihisi. 

Kuva
kuvituskuva

Päivitettyäsi tietosi pääset jatkossakin muokkaamaan Innokylässä kaikkia sisältöjä, joihin sinulla on ennen päivittämistä ollut oikeudet. Pysyt edelleen kehittäjänä tai ylläpitäjänä kaikissa toimintamalleissa sekä jäsenenä tai ylläpitäjänä kaikissa kokonaisuuksissa, joissa olet ollut mukana. Uusi organisaatiosi näkyy nimesi kohdalla toimintamallien Kehittäjät-välilehdellä ja kokonaisuuksien Kokonaisuudessa mukana -välilehdellä.

Uudelleen rekisteröityminen ja uuden käyttäjätilin luominen yhteystietojen vaihtuessa ei ole suositeltavaa. Päinvastoin siitä koituu hankaluuksia toimintamallien ja kokonaisuuksien käyttäjäoikeuksien hallinnan kannalta.

Ohje käyttäjätietojen päivittämiseen

Pääset muokkaamaan käyttäjätietoja omalta Käyttäjätili-sivultasi. Se löytyy klikkaamalla Innokylässä oikeasta yläkulmasta löytyvää omaa nimeäsi ja valitsemalla ”Käyttäjätilini”, jos olet valmiiksi kirjautuneena Innokylään. Jos et ole kirjautunut, pääset suoraan käyttäjätilisivullesi kirjautumisen jälkeen. Klikkaa Käyttäjätili-sivulla "Muokkaa" ja päivitä organisaatiotietosi ja sähköpostiosoitteesi. Hyvinvointialueet löytyvät organisaatiolistasta aluenimillä esimerkiksi "Etelä-Karjalan hyvinvointialue".