Verkkoklinikoita kehittämisen eri vaiheisiin

Tarvitsetko apua Innokylän verkkopalvelun käyttöön? Järjestämme verkkoklinikoita kehittämisen eri vaiheisiin. Perustaidot verkkopalvelussa työskentelystä saat Innokylän ABC-koulutuksessa. Jos olet jo päässyt kehittämisen alkuun, mutta kaipaat käytännön opastusta, tule Pulmapajaan tai Kehittämisen polun verkkoklinikalle.   

 

Innokylän ABC-koulutukset 

Innokylän ABC-koulutuksessa opit perustaidot Innokylän verkkopalvelussa työskentelystä. Saat lisäksi vinkkejä toimintamallin kuvaamiseen ja Innokylän työkalujen käyttöön. 

innokylakuva2

Innokylän ABC - lyhyt oppimäärä verkkopalvelun käyttöön

ABC-koulutuksessa käydään läpi Innokylän uuden verkkopalvelun toiminnallisuudet ja kerrotaan, millainen on hyvä toimintamallin kuvaus. Koulutuksiin mahtuu enintään 40 osallistujaa/koulutus. 

 

Innokylän Pulmapaja -verkkoklinikka

Innokylän Pulmapajassa käsitellään käytännönläheisesti verkkopalvelun käyttäjiltä tulleita kysymyksiä ja teemoja. Tule linjoille kuulemaan ja halutessasi kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä. 

Innokylakuva

Innokylän Pulmapaja syksy 2020

Halutessasi voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, mistä sinä kaipaisit lisäopastusta.  

Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikka

Verkkoklinikalla syvennytään Innokylän Kehittämisen polun hyödyntämiseen.

innokylakuva3

Hyppää kehittämisen polulle -verkkoklinikka syksy 2020

Verkkoklinikalla käydään läpi konkreettisin esimerkein Innokylän kehittämisen polku ja sen käyttö käytännön kehittämistyön välineenä. Polun vaiheet esitellään kohta kohdalta ja saat samalla vinkkejä eri vaiheissa tapahtuvaan kehittämiseen. 

Kaikki verkkoklinikat ovat maksuttomia.

Lisätietoa koulutuksista antaa Innokylän päätoimittaja Sari Eskelinen, etunimi.sukunimi@thl.fi.