Tapahtumat ja viestintä

Tapahtumat

Innokylän osastot eri tapahtumissa toimivat toimintamallien levittämisen foorumeina ja toimijoiden kohtaamispaikkana. Järjestämme kaikille maksuttomia ja avoimia foorumeita  hyvinvointi- ja terveysalan keskeisissä tapahtumissa. Innokylän osasto  tarjoaa mahdollisuuksia hyvien käytäntöjen vertailuun ja levittämiseen sekä ajatusten ja ideoiden ristipölytykseen. Osastot ovat toimintatavoiltaan aktiivisia, kokeilevia ja vuorovaikutteisia. Osastojen toiminnan suunnittelussa hyödynnetään Innokylän avointa ja aktiivista toimijayhteisöä. Toimijat ovat tervetulleita valtaamaan Innokylän osaston. 

Jos kiinnostuit tarjoamaan sisältöä Innokylän osastoille, ota yhteyttä

Merja Ikäheimo, etunimi.sukunimi@thl.fi (TERVE-SOS/ Innotori) 

Kuva
Innokylän ihmiset
Innokylän ihmisiä: Sari, Merja ja Hanne

Viestintä

Viestintä on tärkeä osa kehittämistyötä alusta alkaen. Innokylä tarjoaa toimijoille erilaisia kanavia kehittämistyön aikaiseen osallistavaan viestintään. Otamme mielellämme vastaan kehittämistyöhön liittyviä blogikirjoituksia, joita julkaisemme säännöllisesti Innokylän Ajankohtaista -osiossa. Lisäksi kannustamme keskusteluun kanssamme Innokylän sosiaalisen median kanavissa. Ota kanavamme seurantaan ja mainitse meidät kehittämistyöhösi liittyvissä postauksissa! 

Innokylän some-kanavat

Innokylän materiaalipankki

  • Materiaalipankista löydät Innokylän logo-kuvat ja muut visuaalisen viestinnän materiaalit, joita voit hyödyntää kehittämistyöhösi liittyvässä viestinnässä.

 

Innokylän yhteyshenkilö viestinnässä on Sari Eskelinen, etunimi.sukunimi@thl.fi