Lupsakkaa ja rentoa meininkiä kesään!

Kuva
pioni

Meillä Innokylässä on ollut hieno, työntäyteinen ja innostava kevät uuden verkkopalvelun kanssa. Palvelu on otettu innolla vastaan ja käyttökokemukset ovat olleet  positiivisia.  Jotain suuresta kiinnostuksesta ja kehittämistyötä tukevan verkkopalvelun tarpeellisuudesta kertoo se, että kaikki kevään käyttökoulutukset täyttyivät ennätysajassa.

Sivustolla onkin käynyt kevään aikana melkoinen kuhina. Jo yli 800 teistä on rekisteröitynyt uuteen palveluun. Toimintamalleja on pulpahdellut kuin kukkia kedolle ja niitä löytyy palvelusta tällä hetkellä julkaistuna 400. Kerrassaan hieno suoritus meiltä kaikilta reilussa kolmessa kuukaudessa. 

Tänä keväänä kaikkien elämään vaikuttanut koronaepidemia on näkynyt myös Innokylässä. Poikkeusolot ovat edellyttäneet eri toimijoilta uusien toimintamallien kehittämistä ja nopeaa käyttöönottoa. Innokylän verkkopalvelua hyödynnettiin kuntien ja järjestöjen poikkeusolojen käytäntöjen jakamiseen. Oli hienoa huomata, miten yhteisvastuullisesti toimintamalleja ilmiannettiin ja jaettiin, ja miten hyvin uusi verkkopalvelu tähän tarkoitukseen soveltui. Kiitos teille aktiivisuudesta!

Kesäkuun loppuun asti on aikaa ottaa talteen materiaaleja vanhasta verkkopalvelusta ja/tai siirtää ne uuteen. Kesäkuussa järjestämme vielä kaksi verkkoklinikkaa toimintamallien siirtämisen tueksi. Syksyllä jatkamme suosittuja Innokylän ABC-infoja. Lisätietoa koulutuksista löydät täältä.

Näistä tunnelmista on kerrassaan kiva lähteä kirmailemaan kesälomalle.

mansikat

Innokylän resepti kesään 

Ota rennosti ja naura!

Huumaannu kesän vehreydestä ja väreistä.

Nauti luonnon antimista.

Unohda pitkät tehtävälistat ja ole spontaani.

Kalenterin tyhjyys auttaa lepäämään ja olemaan onnellinen.

Elämästä nauttiminen ei ole laiskuutta.

Me aiomme ainakin nauttia kesästä täysin siemauksin, tehkää tekin niin.

Hyvää kesää kaikille!

t. Innokylän toimitus