Onnea Talentian Hyvä käytäntö -kilpailun voittajille!

Perhekuntoutuskeskus Lauste palkittiin Talentian Hyvä Käytäntö -palkinnolla sosiaalialan asiantuntijapäivillä Tampereella 10.3.2020. Lämpimät onnittelut voittajalle!

Kuva
kuva hyvä käytäntö -palkinnon voittajista

Turvallisuutta yhdessä toimien -toimintamallin tavoitteena on lisätä turvallisuutta ja ehkäistä väkivaltaista käyttäytymistä vahvistamalla nuorten osallisuutta sekä turvallisuuden tunnetta. Nuorelle opetetaan itsesäätelytaitoja, keinoja arjen tilanteisiin sekä taitoja vuorovaikutustilanteissa toimimiseen. Tarkoituksena on ehkäistä konfliktitilanteita ja löytää vaihtoehtoisia ratkaisuja uhkatilanteisiin.

Talentia jakaa vuosittain Hyvä käytäntö -palkinnon sosiaalialan käytännölle, joka on helposti sovellettava, asiakkaiden ja työntekijöiden hyväksi havaitsema, yhteiskunnallisesti vaikuttava ja jota on arvioitu.

Innokylä tukee Hyvä käytäntö -palkintofinalisteja toimintamallien kiteyttämiseksi muiden hyödynnettäväksi. Käy tutustumassa tämän vuoden voittajaan ja muihin huippuhyviin palkintofinalisteihin. Toimintamallit löytyvät kaikki Innokylän verkkopalvelusta: