Prosessien kehittäminen
Moniammatillista yhteistyötä pilotoidaan aikuissosiaalityön, mielenterveys- ja riippuvuuspalvelujen ja terveyspalvelujen kesken, kun asiakkaalla on päihde- ja riippuvuusongelmia.
Miepä koontikirjaa voidaan käyttää sekä konsultaatioon että asiakkaiden ohjaamiseen miepä-palveluihin.
Ennen tutkimusten tarpeen arviointia keskittymisen ja toiminnanohjauksen vaikeuksiin tarjotaan ensisijaisesti psykososiaalista tukea.
Tavoitteena toteuttaa kaikki hoidon tarpeen arviointi Sata-alueella STM:n Aikuisten valtakunnalliset yhtenäiset kiireellisen hoidon perusteet-kriteereitä noudattaen.
Oman tuotannon sote-keskuksista nimetään kehittämistiimin jäsenet, joiden tehtävänä on hoidon jatkuvuuden suunnittelu, kehittäminen, muokkaaminen sekä jalkauttaminen omassa sote-keskuksessa.
Opioidikorvaushoidon digipolku on tarkoitettu tukemaan potilasta hoidon aikana. Tavoitteena on vahvistaa sitoutumista ja luoda väylä yhteydenpitoon oman hoitotiimin kanssa.
Lymfoomahoidon kehittäminen: päivitettiin ja luotiin ohjeita syövänhoidon vastuualueen henkilökunnalle sekä yhteistoiminta alueen syöpäpotilaita hoitaville ammattilaisille (Etelä-Pohjanmaan ja Kant
Digi- ja väestötietoviraston avustetun puolesta asioinnin malli otetaan käyttöön Satakunnan hyvinvointialueella kevään 2025 aikana.
Ammattilaisille suunnatut työkalut: Neuromonimuotoisen työyhteisön huoneentaulu, Päihteidenkäytön puheeksi ottamisen herätetyökalu, Mielen hyvinvoinnin puheeksi ottamisen työkalu.
Asiakaskokemustiedon keräämisen yhdenmukaistaminen hyvinvointialueella, jotta asiakaspalautetta kerätään säännöllisesti, kansallisesti vertailtavalla tavalla ja välttämällä päällekkäiset kyselyt.