Kimmoke - ranneke
Kimmoke-ranneke tuo kulttuuria ja liikuntaa vähävaraisten turkulaisten vapaa-aikaan. Rannekkeen voivat hankkia itselleen yli 17-vuotiaat turkulaiset, jotka saavat tiettyjä Kelan etuuksia.
Tämä toimintamalli on tuotu Innokylän toimituksen puolesta vanhasta verkkopalvelusta.
"Suomalaisten terveys ja hyvinvointi ovat kehittyneet myönteisesti viime vuosikymmenten aikana. Kuitenkin sosioekonomiset terveyserot ovat kasvaneet ja suomalainen yhteiskunta on eriarvoisempi kuin koskaan aiemmin huolimatta erilaisista politiikkaohjelmiin sisältyneistä terveyserojen kaventamistavoitteista."
Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala kehitti Kimmokeen Eviva-hankkeen yhteydessä syksyllä 2013. Sitä on kehitetty ja sen sisältöjä on testattu tämän jälkeen yhdessä eri hankkeiden ja toimijoiden kanssa.
Kimmoke-ranneketta koordinoi ja kehittää Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala. Mukana on useita yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat pääsylippuja esimerkiksi teatteriin, museoihin ja urheilutapahtumiin. Suurin vastuu Kimmokkeen sisällöntuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta on liikuntapalveluvastaavalla ja kulttuurisihteerillä.
Kimmoke-rannekkeen käyttäjät ovat enimmäkseen keski-ikäisiä 31-50 -vuotiaita naisia ja miehiä, jotka kuuluvat ansiotasoltaan hyvin pienituloisten kotitalouksiin.
Toimintamallina Kimmoke on joustava ja se kehittyy tarpeiden ja asiakasohjauksen mukaan.