Osallistu Hyvä käytäntö 2023 -kilpailuun

Oletko ideoinut sosiaalialan hyvän työkäytännön? Ilmoittaudu siinä tapauksessa mukaan Talentian Hyvä käytäntö 2023 -kilpailuun!

Hyvä käytäntö 2023

Talentian Hyvä käytäntö -kilpailu 2023

Kilpailuaika1.9.–11.11.2022

Miten osallistun?

  • Kuvaa toimintamallisi Innokylään
  • Ilmoita valmis toimintamalli mukaan kilpailuun 

Palkinto:
1000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin Euroopassa. Matka maksetaan enintään kahdelle osallistujalle.

Talentia valitsee yhteistyökumppaneidensa kanssa loppuvuodesta Hyvä käytäntö -kilpailun finalistit. Innokylä järjestää finalisteille 18.1.2023 Innopajan, jonka tarkoituksena on auttaa kehittämään toimintamalleja eteenpäin. Finaaliin päässeet käytännöt esittäytyvät Tampereella 14.-15.3.2023 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä, jossa jaetaan myös Hyvä käytäntö -palkinto.

Palkintoraati on kiinnostunut kaikista sosiaalialan ammattilaisten kehittämistä käytännöistä, aina varhaiskasvatuksesta vanhustyöhön. Hyvän käytännön tunnistaa muun muassa siitä, että se on helposti sovellettavissa, asiakkaiden ja työntekijöiden hyväksi havaitsema, yhteiskunnallisesti vaikuttava ja arvioitu.

Osallistumalla kilpailuun ja kuvaamalla toimintamallisi Innokylään saat samalla näkyvyyttä työsi tuloksille. Näin muutkin voivat lähteä jakamaan ja hyödyntämään kehittämääsi toimintamallia. 

>> Lue lisää Hyvä käytäntö -kilpailun kriteereistä ja aiempina vuosina palkituista käytännöistä

Toimi näin:

1. Jos ideoimasi toimintamalli ei löydy vielä Innokylästä, käy kuvaamassa se ensin Innokylään 

Toimintamalli on tiivis ja yleinen kuvaus hyvästä käytännöstä. Toimintamallit ovat julkisia ja kaikkien nähtävissä Innokylässä. Toimintamalliin voi lisätä linkkejä ja liitetiedostoja. Toimintamallin pääsee kuvaamaan Kehitä toimintamalleja -sivun kautta.

Esimerkkejä toimintamalleista:

2. Ilmoita valmis toimintamalli mukaan Hyvä käytäntö -kilpailuun

Kun olet kuvannut toimintamallisi Innokylään, ilmoittaudu Hyvä käytäntö -palkinnon hakijaksi tällä verkkolomakkeella, johon liität linkin toimintamalliisi ja yhteystietosi.

Hanne Savolainen

Toimintamallin kuvaaminen innokylään

Näin rekisteröidyt ja kirjaudut Innokylään
Näin teet toimintamallin Innokylään

Jos tarvitset apua toimintamallin kuvaamiseen Innokylään, helppiluuri palvelee. Puhelimeen vastailee erikoisuunnittelija Hanne Savolainen. Tavoitat Hannen puhelimitse ma 24.10. klo. 14-15 ja ma 7.11. klo. 14-15 puh: 029 524 8048, tai hanne.savolainen@thl.fi Muina aikoina emme voi vastata kyselyihin.

Teknisissä kysymyksissä ole yhteydessä: toimitus@innokyla.fi

Talentia järjestää Hyvä käytäntö -kilpailun nyt 16. kertaa. Kilpailun palkintoraati koostuu Talentian ja sen yhdistysten, Innokylän, Tampereen yliopiston, Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen kaupungin, Oulun kaupungin ja Globex Oy:n edustajista.

Lisätietoja Hyvä käytäntö -palkinnosta antavat:
työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa, marjo.varsa@talentia.fi, puh. 09 3158 6022
toimistopalvelupäällikkö Anu Hall, anu.hall@talentia.fi, puh. 09 3158 6003
Hyvä käytäntö -kilpailu
www.talentia.fi