Osallistu Hyvä käytäntö 2024 -kilpailuun

Oletko kehittänyt sosiaalialan käytännön, jota voisivat hyödyntää myös muut alan ammattilaiset? Ilmoittaudu siinä tapauksessa mukaan Talentian Hyvä käytäntö 2024 -kilpailuun! 

Hyvä käytäntö 2024

Talentian Hyvä käytäntö -kilpailu 2024

Kilpailuaika31.8.–31.10.2023

Miten osallistun?

  • Kuvaa toimintamallisi Innokylään
  • Ilmoita valmis toimintamalli mukaan kilpailuun 

Palkinto:
1000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin Euroopassa. Matka maksetaan enintään kahdelle osallistujalle.

Talentia etsii jälleen sosiaali- ja varhaiskasvatusalan ammattilaisten luomia työkäytäntöjä ja menetelmiä, joilla on saatu aikaan hyvää asiakkaiden elämässä. Kilpailuun toivotaan mukaan kaikenlaisia alan uusia ideoita, aina varhaiskasvatuksesta vanhustyöhön. 

Talentia valitsee yhteistyökumppaneidensa kanssa kilpailuun osallistuneiden joukosta muutaman finalistin. Kilpailun palkintoraati koostuu Talentian ja sen yhdistysten, Innokylän, Tampereen yliopiston, Tampereen ammattikorkeakoulun, Pikassoksen, Pirkanmaan hyvinvointialueen ja Globex Oy:n edustajista.

Hyvä käytäntö -kilpailun voittaja ja yleisöäänestyksen voittaja julistetaan 5.-6.3.2024 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä Tampereella, jossa finalistit myös esittäytyvät paikan päällä.

Innokylä järjestää finalisteille tammikuussa 2024 Innopajan, jonka tarkoituksena on auttaa kehittämään toimintamalleja eteenpäin.

Osallistumalla kilpailuun ja kuvaamalla toimintamallisi Innokylään saat samalla näkyvyyttä työsi tuloksille. Näin muutkin voivat lähteä jakamaan ja hyödyntämään kehittämääsi toimintamallia. Palkintoraati on kiinnostunut kaikista sosiaalialan ammattilaisten kehittämistä käytännöistä, aina varhaiskasvatuksesta vanhustyöhön.

>> Lue lisää Hyvä käytäntö -kilpailun kriteereistä ja aiempina vuosina palkituista käytännöistä

Toimi näin:

1. Jos ideoimasi toimintamalli ei löydy vielä Innokylästä, käy kuvaamassa se ensin Innokylään.  

Toimintamalli on tiivis ja yleinen kuvaus hyvästä käytännöstä. Toimintamallit ovat julkisia ja kaikkien nähtävissä Innokylässä. Toimintamalliin voi lisätä linkkejä ja liitetiedostoja. Toimintamallin pääsee kuvaamaan Kehitä toimintamalleja -sivun kautta.

Esimerkkejä toimintamalleista:

2. Ilmoita valmis toimintamalli mukaan Hyvä käytäntö -kilpailuun

Kun olet kuvannut toimintamallisi Innokylään, ilmoittaudu Hyvä käytäntö -palkinnon hakijaksi 31.10.2023 mennessä tällä verkkolomakkeella, johon liität linkin toimintamalliisi ja yhteystietosi.

Toimintamallin kuvaaminen innokylään

Näin rekisteröidyt ja kirjaudut Innokylään
Näin teet toimintamallin Innokylään

Teknisissä kysymyksissä ole yhteydessä toimitus@innokyla.fi

Lisätietoja Hyvä käytäntö -palkinnosta antavat:
työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa, marjo.varsa@talentia.fi, puh. 09 3158 6022
toimistopalvelupäällikkö Anu Hall, anu.hall@talentia.fi, puh. 09 3158 6003
Hyvä käytäntö -kilpailu
www.talentia.fi