RRP
Kanta-Hämeessä edistetään nuorten osallisuuden muotoja. Työvälineeksi kehitetään digitaalisen asiakasraadin mallia.
Työikäisten työttömien terveystarkastuksia tehdään Pohjois-Savon hyvinvointialueen jokaisessa sotekeskuksessa, mutta työkäytännöt ja henkilöstöresurssit vaihtelevat.
Eroon apua yksin ja yhdessä – oikea-aikaisesti oikeassa palvelussa. Eropalveluiden ja eroverkostotyön maakunnallistaminen.
Kriteeristö on laadittu ohjaamaan kulttuurihyvinvointipalveluiden laatua. Sen käyttäjiä ovat kulttuuri-, sote- ja kuntakentän kulttuurihyvinvointipalveluiden tilaajat, järjestäjät ja tuottajat.
Digitaalisen itsearviointivälineen avulla työikäisen asukkaan on mahdollista kartoittaa omaa työ- ja toimintakykyään.
Palvelupoikkeamien havainnointi, raportointi, puuttuminen ja niistä yhteisesti oppiminen Helsingissä ikääntyneiden kotiin vietävissä palveluissa.
Toimintamallissa kiireettömiä sosiaali- ja terveyspalveluita tarjotaan kohdennetusti lähipalvelua tarvitseville asiakkaille lähiasiointipisteellä. Palvelut perustuvat alueelliseen tarpeeseen.
Tavoitteena on, että Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella kerätään asiakaskokemustietoa kansallisesti yhtenevällä tavalla kaikista palveluista digitaaliset palvelut mukaan lukien.
Elintapaohjauksen kehittämisen tavoitteena on edistää sitä, että asiakas saa laadukasta ja vaikuttavaa elintapaohjausta asuinpaikastaan riippumatta.
Hyvinvointialueen ammattilainen voi ohjata vähän liikkuvan asiakkaan kunnan liikuntaneuvojalle.