Tehty työntekijöille kysely 3/25. Päätetty palaverissa, että palaveritarjottavat ostetaan pullorahoista/työntekijät leipovat kuun ensimmäiseen palaveriin. Työhyvinvointi lisääntyy ja työntekijöiden vaihtuvuus vähenee.

Toimintaympäristö

Työpaikan viikkopalaveriin kuukausittain sovittu kahvitarjoilu työhyvinvoinnin lisäämiseksi.

Kohderyhmä ja asiakasymmärrys

Kohderyhmänä yksikön työntekijät.

Ratkaisun perusidea

Työpaikan viikkopalaveriin kuukausittain sovittu kahvitarjoilu työhyvinvoinnin lisäämiseksi.

Toimivuuden ja käyttöönoton ehdot

Kuukausittaiset palaveritarjoilut hankitaan palautuspullorahoista tai leivotaan yksikössä itse.

Vinkit toimintamallin soveltajille

Tarjoilu voi olla jotain muutakin kuin pullaa.

Arvioinnin tulokset tiivistettynä

Aiemmin palaverissa ei ollut tarjoiluja. Palaverin tunnelma rennompi ja iloisempi.