Vertaistuki
OLKA-toiminta on valtakunnallista ja koordinoitua järjestö-, vapaaehtois-, vertaistuki- ja kokemustoimintaa jota toteutetaan yhdessä hyvinvointialueiden, erikoissairaanhoidon ja järjestöjen kanssa.
Talouden taitoja koko perheelle yhdessä eli TALTU-hankkeessa toteutettu anonyymi teemallinen, ohjattu vertaisryhmä toimeentulovaikeuksia kokeville sosiaalialan ammattilaisille.
Kokemuskehittäjäryhmän uusparien ja yhteistyöverkoston kanssa yhteiskehitetty viiden tapaamiskerran suljettu verkkovertaisryhmä uuspareille, joista ainakin toisella on neurokirjon piirteitä.
Kuraattorin ja kouluvalmentajan lukuvuoden läpi vetämä 1xvk oleva aamuryhmä nuorille, joiden poissaoloista tai koulukiinnittymisestä on huolta.
Helsingin kaupungin päihdepalvelut: Malmin päihdepoliklinikan yhteenveto uuden sosiaalisen kuntoutuksen ryhmän pilotista ajalla syksy 2023 - kevät 2024.
Hevarin tarkoituksena on tukea oman identiteetin löytämisessä, sosiaalisten taitojen vahvistumisessa sekä oman näköisen elämän toteutumisessa.
Tavoitteena on lastensuojelun sijaishuollon työntekijöiden hyvinvoinnin ja jaksamisen parantaminen edistämällä terveellisiä elintapoja ja mielen hyvinvointia.
Matkalla-toiminta edistää mielenterveyshäiriöistä kärsivien ja mielenterveyspalveluita jonottavien 16–29-vuotiaiden nuorten kiinnittymistä yhteiskunta
Vertaisryhmän perustaminen yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa Kainuulaisille vanhemmille, joilla on neurokirjon lapsia tai lapsilla on keskittymiseen liittyviä haasteita
ADHD-liiton Discord-palvelin (ADHOODS) on suunnattu 16-29-vuotiaille adhd-oireisille nuorille aikuisille opiskelun, työelämän ja arjenhallinnan tueksi.