Ryhmätoiminta
Suvanto-vertaistiimin toiminnan tavoitteena on ikääntyvien lähisuhdeväkivallan ilmiön käsittely ja löytää sitä kautta keinoja tiimin jäsenille väkivallan haasteisiin.
Pohjois-Savon hyvinvointialue on jaettu viiteen perhekeskusalueeseen. Alueet ovat erilaisia, välimatkat ja syntyvyys vaihtelevat alueittain.
t2D riskipotilaiden systemaattinen tunnistaminen ja tuki (sähköinen tuki ja ryhmätoiminta) korkeassa sairastumisriskissä oleville.
Osana Pohjois-Savon POSOTE20 Tulevaisuuden sote-keskus-hanketta kehitetään perhekeskustoimintaan liittyen vanhemmuuden ryhmämuotoista tukea.
Osallisuuspolku -peli on sosiaalisen osallisuuden tueksi kehitetty taidelähtöisiä menetelmiä hyödyntävä digitaalinen alusta.
Taloussosiaalityön työkalupakit sisältävät välineitä talous- ja velkaongelmien puheeksi ottamiseen ja niiden käsittelyyn yksilö- ja ryhmätyössä.
Toiminnan kohderyhmänä 12–15 pojat, joilla on haasteellista löytää mielekästä tekemistä vapaa-ajalle sekä löytää vertaisten ryhmää, mihin kuulua. Toimintamuotona ryhmätoiminta ja leiritoiminta.
Varhaisen tuen tarjoaminen ennaltaehkäisevästi kaikille esikoululaisille tasapuolisesti ja kohdennetusti. Monialaisen yhteistyön lisääminen koulun kanssa.
Vertaisryhmätoiminta lastensuojelun jälkihuoltoon oikeutetuille vanhemmille sekä heidän lapsilleen ja vielä lasta odottaville, tuleville vanhemmille.
Elintapojen pysyvään muutokseen tähtäävä aikuisten jatkuva ryhmä, joka tapaa viikoittain jumpan merkeissä. Lisäksi ryhmäläiset toimivat Verkkopuntari-alustalla.