Talentian Hyvä käytäntö 2021 -finalistit valittu

Vuoden 2021 Talentian Hyvä käytäntö -finalistit ovat selvillä. Palkintoraati valitsi loppukilpailuun neljä toimintamallia. Kilpailuun osallistui ennätykselliset 44 ehdokasta, joiden taso oli erittäin korkea. Tästä syystä palkintoraati antoi lisäksi kunniamaininnan kahdelle kilpailuun osallistuneelle käytännölle.

Finalistien valinnassa painotettiin käytäntöjen monimuotoisuutta. Loppukilpailuun haluttiin nostaa sosiaalialan eri sektoreille kehitettyjä toimintamalleja. Tärkeitä kriteereitä olivat lisäksi käytäntöjen ajankohtaisuus ja se, että toimintamallit ovat helposti sovellettavia ja niiden vaikuttavuutta oli arvioitu. 

Kilpailun taso oli korkea, mikä teki finalistien valitsemisesta entistäkin vaikeampaa. Tästä syystä palkintoraati päätti tällä kertaa antaa lisäksi kunniamaininnan kahdelle kilpailuun osallistuneelle käytännölle.

Kunniamaininnan saavat käytännöt ovat:

Kilpailun voittaja selviää 9.3.2021

Hyvä käytäntö -kilpailun voittaja selviää 9.3.2021 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä, jotka järjestetään poikkeusolojen takia virtuaalisesti. Pääpalkinto on 1000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin Euroopassa.

Voittajan valitsee Talentia yhteistyökumppaneidensa kanssa, mutta myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan kilpailun finalisteista. Yleisökilpailu avataan tammikuussa 2020.

Lisätietoja:
työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa, marjo.varsa@talentia.fi, puh. 09 3158 6022
toimistopalvelupäällikkö Anu Hämäläinen, anu.hamalainen@talentia.fi, puh. 09 3158 6003

>> Hyvä käytäntö 2021 -kilpailun finalistit ovat selvillä – palkinnosta kisaa neljä ehdokasta
>> Tänä vuonna Hyvä käytäntö -kilpailuun osallistuneet
>> Lisätietoja Hyvä käytäntö -palkinnosta