Psykososiaalinen tuki
Psykososiaalisen tuen ja hoidon porrasteinen malli kuvaa toimijoiden tehtävät lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyössä.
Hankeessa pilotoitiin kokopäiväistä psykososiaalisen tuen sairaanhoitajamallia ulottaen palvelun poliklinikalle, osastoille ja kotisairaalaan.
Kotiin annettavaa, yksilöllistä, sosiaalista kuntoutusta ikääntyneille, joilla on haasteita päihteiden ja mielenterveyden kanssa. (Helsingin EU:n Kestävän kasvun hanke)
Perhetyönä ja tehostettuna perhetyönä toteutettavaa kokonaisvaltaista psykososiaalista, kuntoutuksellista ja palveluohjauksellista tukea perheille, joissa vanhemman riippuvuus- ja/tai mielenterveys
Psykososiaalinen tuen vastaanotto suunnattiin palliatiivisen poliklinikan potilaiden lisäksi myös syöpäpotilaille sairauden eri vaiheissa.
Intensiivinen jälkihuollon vahvasti tuetun asumisen palvelu.Kokonaisvaltaisessa palvelussa edistetään asiakkaiden itsenäisyyttä ja hyvinvoinnin parantumista kuntouttavalla työotteella erilaisissa l
Matkalla-toiminta edistää mielenterveyshäiriöistä kärsivien ja mielenterveyspalveluita jonottavien 16–29-vuotiaiden nuorten kiinnittymistä yhteiskunta
Vertaisryhmän perustaminen yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa Kainuulaisille vanhemmille, joilla on neurokirjon lapsia tai lapsilla on keskittymiseen liittyviä haasteita
Pilke-päivätoiminta parantaa ikääntyneen elämänlaatua, auttaa vähentämään juomisen haittoja ja tukee muistisairauden hoidossa.
TARKEMPI KUVAUS TULOSSA, SITÄ ENNEN LISÄTIETOA ESITTEESTÄ.
6 viikkoa kestävä ympärivuorokautinen, ryhmämuotoinen, kuntoutus ikääntyneille, joilla on haasteita päihteiden tai mielenterveyden kanssa.