Yhteiskehittäminen
Malli luo rakenteet ja edistää kansallista Sote innovaatioyhteistyötä, yhteiskehittämistä ja vahvistaa hyvien käytäntöjen jakamisen tapoja ja rakenteita.
Toimintamallissa kootaan Tyhy-työryhmä tukemaan työyhteisön hyvinvointia. Tavoitteena on vahvistaa osallistumista, jakaa vastuuta ja varmistaa kehittämistyön jatkuvuus.
Innokylän Yhteiskehittämisen aamupäivä tarjoaa jälleen kesän kynnyksellä uusia ja innostavia näkökulmia yhteiskehittämisen ja innovaatiotoiminnan tueksi.
Innokylän verkkopalvelu tukee kehittämistyötä prosessin eri vaiheissa. Järjestämme säännöllisesti verkkopalvelun käyttöön opastavia verkkoklinikoita.
Vuoden 2025 TerveSos-palkinnot menivät Kainuuseen, Keski-Uudellemaalle ja Etelä-Pohjanmaalle Vuoden 2025 TerveSos-palkinnot on myönnetty kolmelle eri toimintamallille.
Kehittäjäasiakkaat ovat osallistunet laajasti Vasa 2 -hankkeen kehittämiseen.
Kaiken terveysalan kehittämisen perimmäisenä tavoitteena on ihmisen hyvinvoinnin parantaminen.
Vertaisohjaajana vapaaehtoistoiminnassa -malli kuvaa vertaisohjaajatoiminnan toteutusta yhdistyksissä/järjestöissä toteutettavassa vapaaehtoistoiminnassa.
Asiakaskeskeisyys on nykypäivän palvelukehityksen kulmakivi, mutta sen toteutuminen vaatii aitoa asiakasosallisuutta.
Toimintamallissa kuvataan toisen asteen opiskelijoiden psykiatrisen hoidon tarpeen arvioinnin prosessi ja yhteistyö perustason mielenterveyspalveluiden ja opiskeluhuoltopalveluiden välillä.