Musiikki on valtava voimavara! Koronan vuoksi musiikista nautitaan vanhuspalveluissa tänä keväänä ja kesänä ulkona pihakonserttien muodossa. Vastuullisesti.

icon/chevron-down Created with Sketch. Perustiedot

Toimintamallin nimi
Pihakonsertit vanhusten asumispalveluissa
Toimintamallin lyhyt kuvaus

Musiikki on valtava voimavara! Koronan vuoksi musiikista nautitaan vanhuspalveluissa tänä keväänä ja kesänä ulkona pihakonserttien muodossa. Vastuullisesti.

Toteutuspaikka
Porvoon kaupungin vanhuspalveluissa > tehostettu palveluasuminen ja palvelukeskus. Lisäksi tarjotaan mahdollisuutta yksityisille vanhusten hoivakodeille.
Paikkakunta, maakunta tai hyvinvointialue
Porvoo
Toimintamallin rahoittaja
Kunta
Säätiöt ja rahastot
Liitteet ja linkit

Tekijä

Eero Ylinentalo

Luotu

06.05.2020

Viimeksi muokattu

06.05.2020

icon/chevron-down Created with Sketch. Toimintamallin kuvaus

Ratkaisun perusidea **

Vanhusten asumispalveluissa vierailee normaaliolosuhteissa valtavasti vapaaehtoisia, tuoden omaa osaamistaan lähelle. Tällä hetkellä taloissa on vierailukielto jotta suojelemme asukkaitamme. Arkeen tarvitaan kuitenkin elementtejä jotka tuovat iloa ja vaihtelua vierailevien tähtien kautta. Hyvä musiikki tuo niin paljon hyvää oloa,rytmin vereen, tanssijalan vipattamaan, taputukset raikaamaan ja yhteislaulumahdollisuuden

Toimivuuden ja käyttöönoton ehdot **

Muusikoiden esiintymiskulut. Heillä tulee olla mukana omat mikit ja äänenvahvistimet. Säävarauskäytännöt sovittu. Talot sopivat ajankohdat valmiiksi sovittujen muusikoiden kanssa.

Vinkit toimintamallin soveltajille **

Petra Bärlund-Hämäläinen, vapaaehtoistyön koordinaattori, Porvoon kaupunki/ sosiaali- ja terveystoimen johto petra.barlund-hamalainen@porvoo.fi

Kansikuva
Kuvassa kitara

Kehittämisen vaihe

icon/bulb Created with Sketch. Kehitteillä

Ilmiöt

Kohderyhmä