Yhteistyö
Vertaisryhmän perustaminen yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa Kainuulaisille vanhemmille, joilla on neurokirjon lapsia tai lapsilla on keskittymiseen liittyviä haasteita
Hyvinvointialueuudistus muutti palveluiden järjestämisvastuita kuntien ja hyvinvointialueiden välillä.
TEPSIVÄ osallisuuspolku on etsivän vanhustyön asiakkaiden hyvinvoinnin, hyvän elämän ja osallisuuden valmiuksia ja voimavaroja kasvattava asiakaspolku.
Tepsivä-hyvinvointiresepti toiminnan avulla syrjäytymisvaarassa olevaa itsenäisesti asuvaa ikääntynyttä tuetaan hänelle itselleen merkityksellisen osallisuuden ja hyvän elämän pariin.
Tavoitteena luoda yhteistyömalli Vaken mielenterveyspalveluiden ja yksityisen palveluntuottajan kanssa sekä purkaa mielenterveyspalveluiden hoitojonoa.
Vahvistetut palvelupolut erikseen määriteltyjen toimijoiden (kunta/järjestö/yhdistys) yhteistyöhön ja jatkosuunnitelma yhteistyön vahvistamiseen.
Diabeteskeskuksen toimintamalli on vaativaan diabeteksen hoitoon keskittyvä malli, joka tarjoaa alueensa diabetesta sairastaville yhdenvertaista, laadukasta, kattavaa sekä vaikuttavaa hoitoa avosai
Yhteistyömalli työttömän terveystarkastuksen ja työ- ja toimintakykyarvion toteuttamiseksi soteyhteistyössä.
Konsultaatiomallin avulla sujuvoitetaan ja lisätään terveysaseman ja aikuissosiaalityön ammattilaisten yhteistyötä potilaiden ja asiakkaiden hoidossa ja palvelussa.
Päivystyksen monikävijöiden tunnistaminen robotiikan avulla sekä yhteydenottopyynnön lähettäminen peruspalveluihin tarvittaessa.