Mentorointi
Työsuhteen alussa uudelle työntekijälle ja sijaiselle nimetään mentori, joka perehdyttää heidät osaksi työyhteisöä.
Perehdytykseen nimetään jokaiselle uudelle työntekijälle mentori, joka huolehtii yhdessä uuden työntekijän kanssa, että kaikki asiat tulevat perehdytettyä.
Kirurgian vuodeosaston työyhteisön toimintaa, hoitajien osaamista ja työhyvinvointia haluttiin kehittää mentoroinnin ja perehdytyksen avulla.
Digimentoritoiminnan kehittäminen on aloitettu v.
Mentorointimallin käyttöön otto ja tiedon lisääminen mentoroinnista ja sen mahdollisuuksista ammatillisen kasvun tukena niin uusille työntekijöille kuin uudessa asiantuntijuuden roolissa toimiville
Sosiaalityöntekijän mentoroinnin tavoitteena on auttaa uutta työntekijää syventämään ammatillista osaamistaan, vahvistamaan omaa ammatti-identiteettiään ja itsensä johtamisen taitoja sekä tukea uut
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella on alettu jalkauttaa yhtenäisiä kotikuntoutuksen sekä arviointi- ja kuntoutusyksiköiden toimintamalleja.
Digimentoritoiminnalla kasvatetaan organisaation digikyvykkyyttä.
Vertaismentorointi on tiedon ja kokemusten vaihtoa toisen osallisuustyötä tekevän osallisuustyön ammattilaisen kanssa. Osapuolet oppivat toisiltaan ja auttavat toisiaan kehittymään.
Mentorointimalli on luotu edistämään kunta-alan työntekijöiden työssä jaksamista sekä pidentämään työuria. Lisäksi työnantajamielikuva paranee, kun mentorointia käytetään mm.