Palvelupolku
Lasten ja nuorten adhd -palveluketju, jossa kuvataan hoidon eteneminen varhaisesta tukemisesta diagnosointiin ja hoidon seurantaan.
Mallin tarkoituksena on kuvata lääkinnällisen kuntoutusprosessin geneeristä rakennetta. Sen pohjalta voidaan kuvata ja tarkentaa eri läku terapiamuotojen ammatillisia prosesseja.
Tupa-hankeen tavoitteena on pyrkiä parantamaan ja yhtenäistämään Länsi-Suomen yhteistyöalueella päihteitä käyttävien raskaana olevien sekä vauvaperheiden palvelukokonaisuutta.
Vahvistetut palvelupolut erikseen määriteltyjen toimijoiden (kunta/järjestö/yhdistys) yhteistyöhön ja jatkosuunnitelma yhteistyön vahvistamiseen.
Otetaan käyttöön ja jalkautetaan yhtenäinen ADHD-tutkimus- ja hoitopolku Pirkanmaan hyvinvointialueella.
Kainuun hyvinvointialueella uudistetaan pitkäaikaissairaiden ja riskissä olevien hoito- ja palveluketjuja jo kehitetyn geneerisen mallin avulla.
Vertaisohjaajana työpajalla -malli kuvaa vertaisohjaajatoiminnan toteutusta työpajaympäristössä.
Kymenlaakson hyvinvointialueella kehitetään nuorten digitaalista nepsyhoitopolkua tukemaan nuoren hoitoa fyysisten tapaamisten rinnalle.
Kansallisessa muistipalvelupolkumallissa keskeistä on aivoterveyden edistäminen, muistisairauden varhainen tunnistaminen matalalla kynnyksell
Synnyttäneiden palvelupolun tarkoituksena on kuvata asiakkaille odottavan ja synnyttäneen perheen palvelupolku äitiysneuvolan ensikontaktista synnytyksen jälkitarkastukseen saakka, mukaanlukien syn