Palvelupolku
Neuropsykiatrista palvelupolkua pilotoidaan opiskeluhuollon palveluissa 6-17- vuotiaiden lasten, nuorten ja perheiden osalta.
Yhteisen hyvän alusta konseptoitiin vuosien 2018–2020 aikana Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmassa.
Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen monivaiheinen kuntoutussuunnittelun palvelupolku auttaa asiakasta hakeutumaan palveluun oikea-aikaisesti sekä ohjaa asiakasta ennen palveluun saapumista, palvel
Lasten ja nuorten keskittymisen haasteiden palveluketju, jossa kuvataan hoidon eteneminen varhaisesta tukemisesta diagnosointiin ja hoidon seurantaan.
Mallin tarkoituksena on kuvata lääkinnällisen kuntoutusprosessin geneeristä rakennetta.
Tupa-hankeen tavoitteena on pyrkiä parantamaan ja yhtenäistämään Länsi-Suomen yhteistyöalueella päihteitä käyttävien raskaana olevien sekä vauvaperheiden palvelukokonaisuutta.
Vahvistetut palvelupolut erikseen määriteltyjen toimijoiden (kunta/järjestö/yhdistys) yhteistyöhön ja jatkosuunnitelma yhteistyön vahvistamiseen.
Otetaan käyttöön ja jalkautetaan yhtenäinen ADHD-tutkimus- ja hoitopolku Pirkanmaan hyvinvointialueella.
Kainuun hyvinvointialueella kuvataan asiakkaille hoito- ja palveluketjuja. Ketjuja on kehitetty osana Kestävän kasvun Kainuu II-hanketta.
Vertaisohjaajana työpajalla -malli kuvaa vertaisohjaajatoiminnan toteutusta työpajaympäristössä.