Palvelupolku
Yhteisen hyvän alusta konseptoitiin vuosien 2018–2020 aikana Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmassa.
Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen monivaiheinen kuntoutussuunnittelun palvelupolku auttaa asiakasta hakeutumaan palveluun oikea-aikaisesti sekä ohjaa asiakasta ennen palveluun saapumista, palvel
Lasten ja nuorten ADHD -palveluketju, jossa kuvataan hoidon eteneminen varhaisesta tukemisesta diagnosointiin ja hoidon seurantaan.
Mallin tarkoituksena on kuvata lääkinnällisen kuntoutusprosessin geneeristä rakennetta.
Tupa-hankeen tavoitteena on pyrkiä parantamaan ja yhtenäistämään Länsi-Suomen yhteistyöalueella päihteitä käyttävien raskaana olevien sekä vauvaperheiden palvelukokonaisuutta.
Vahvistetut palvelupolut erikseen määriteltyjen toimijoiden (kunta/järjestö/yhdistys) yhteistyöhön ja jatkosuunnitelma yhteistyön vahvistamiseen.
Otetaan käyttöön ja jalkautetaan yhtenäinen ADHD-tutkimus- ja hoitopolku Pirkanmaan hyvinvointialueella.
Kainuun hyvinvointialueella kuvataan asiakkaille hoito- ja palveluketjuja. Ketjuja on kehitetty osana Kestävän kasvun Kainuu II-hanketta.
Vertaisohjaajana työpajalla -malli kuvaa vertaisohjaajatoiminnan toteutusta työpajaympäristössä.
Kymenlaakson hyvinvointialueella kehitetään nuorten digitaalista nepsyhoitopolkua tukemaan nuoren hoitoa fyysisten tapaamisten rinnalle.