Pirkanmaan hyvinvointialueen digituki viedään asukkaiden arjesta tuttuihin paikkoihin yhteistyössä kuntien, Kelan ja järjestöjen kanssa.
KEIJO-kokemusasiantuntijakoulutusten kouluttajien yhteinen valtakunnallinen verkosto.
KEIJO - ” Kokemusasiantuntijuus edistämässä itsenäisyyttä ja osallisuutta”
Työkirja sisältää tietoa ja työkaluja, joiden avulla sosiaalisesta jännittämisestä ja ahdistuneisuudesta kärsivä henkilö voi saada apua jumiutuneeseen elämäntilanteeseensa.
Tavoitteena on vähentää päihteitä haitallisesti käyttäviin naisiin kohdistuvaa stigmaa vaikuttamistyön avulla. Nostaa esiin kohderyhmän oma ääni, heidän itsensä kirjoittamana.
KOHO -hankkeen päätavoitteena on vahvistaa kohtaamisosaamista hoivakodeissa tapahtuvan yksilöllisen kehittämisen sekä kaikille yhteisten toimintamuotojen kautta Pirkanmaalla.
Kriteeristö on laadittu ohjaamaan kulttuurihyvinvointipalveluiden laatua. Sen käyttäjiä ovat kulttuuri-, sote- ja kuntakentän kulttuurihyvinvointipalveluiden tilaajat, järjestäjät ja tuottajat.
Avustettu Suomi.fi - valtuutus mahdollistaa digitaalisten sosiaali- ja terveyspalveluiden käytön myös niille, joilla ei ole vahvan tunnistautumisen mahdollisuutta.
Toimintamallissa hyödynnettiin nuoria kesätyöntekijöitä uuden keskitetyn digitaalisen palvelun tutuksi tekemisessä.
Digitaalisten palvelujen kuntakierroksella Pirkanmaan Hyvinvointialueen ammattilaiset osallistuivat kuntien erilaisiin tapahtumiin, antaen asukkaille mahdollisuuden kysyä ja saada lisätietoa digita