Hyvinvointialue
Järjestöjen ja julkisen sektorin yhtenä käytännön yhteistyön menetelmänä on viime aikoina perehdytty verkostodialogisuuteen, jossa korostuu monitoimijainen yhdessä ajattelu.
Pohjois-Pohjanmaan alueella tehty yhdyspintatyö nuorisotyön kentälle; nuorisotyö, etsivä nuorisotyö, nuorten työpaja toiminta ja ohjaamo työ.
Järjestöjen sote-aamukahvit tarjoavat alueen järjestötoimijoille ajantasaista tietoa sote-uudistuksesta ja hyvinvointialueen rakentamisesta sekä mahdollisuuden yhteiseen keskusteluun viranhaltijoid
Järjestöjen, yhdistysten ja seurakuntien yleishyödyllisen toiminnan kanssa tehtävä yhteistyö on osa jokaisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen työtä.
Hyvinvointialueen järjestöyhdyshenkilön tehtävänä on huolehtia hyvinvointialueen yleishyödyllisen järjestö- ja seurakuntayhteistyön koordinoimisesta sekä yhteistyöhön liittyvien lakisääteisten velv
Kokemustoiminta- ja kehittäjäasiakastoimintamalli sisältää säännöt ja käytännöt sille, miten kokemustoimijoita ja kehittäjäasiakkaita hyödynnetään hyvinvointialueen toiminnassa.
Maakunnallinen järjestöverkosto on järjestöjen ja seurakuntien vapaaehtoinen, vapaamuotoinen tapa järjestäytyä hyvinvointialueen kanssa tehtävää yhteistyötä varten.
Toimintamalli pitää sisällään kolme eri osa-aluetta: järjestöasiain neuvottelukunta JANE, Kumppanuuspöytä sekä hyvinvointialueen järjestöfoorumit.
Päijät-Hämeen järjestöille, yhdistyksille ja eri toimijoiden yhdistysyhteyshenkilöille suunnattu teemallinen tilaisuus järjestöyhteistyön edistämiseksi.
Farmaseutti osallistuu organisaation chat-portaalin yhtenä monesta ammattilaisesta. Farmaseutti vastailee chatissa lääkkeisiin liittyviin kysymyksiin.