Tavoitteena on kehittää hyvinvointialueen nimetyillä alueilla toteutettava huumausaineiden käyttäjien päiväkeskuspalvelu ja terveysneuvonta, sekä sosiaalihuollon etsivä ja jalkautuva työ sekä ter
Supernovat-ryhmät ovat vertaistukiryhmiä, joissa tuetaan naisten hyvinvointia. Ammattilaisia koulutetaan kohtaamaan marginaalissa eläviä naisia ja tunnistamaan heidän tarpeitaan.
Tavoitteena on perustaa Etelä-Karjalaan Asunto ensin toimintatapaa noudattava asumisyksikkö. Nyt ideologiaa jalkautetaan Papinraitilla.
Päiväkeskus tarjoaa matalan kynnyksen palvelua Forssan seudun mielenterveys - ja päihdeasiakkaille. Asiointi päiväkeskuksessa on mahdollista myös päihtyneenä sekä anonyymisti.
Asumispalveluvalinnan työkalu auttaa sosiaalihuollon työntekijää arvioimaan asiakkaalle sopivaa asumispalvelua tai asumisen tukea. Lisäksi työkalu antaa arvion asiakkaan asiakkuussegmentistä.
PirSote-työn yhtenä tavoitteena on kehittää sosiaalihuollon päihde- ja mielenterveysasiakkaiden asumisen palvelujen prosessia ja SAS-työryhmän toimintamallia.
Koisoniityn avoimen olohuonetoiminnan ydin on toimia matalan kynnyksen kohtaamispaikkana asunnottomille tai mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsiville täysi-ikäisille henkilöille.
Päihdenpäivätoiminnan yksikkö Muikku matalan kynnyksen kohtaamispaikka täysi-ikäisille päihdeasiakkaille, syrjätymisuhan alla oleville sekä elämähallintaan tukea tarvitseville.
KATU- valmennuksessa rikoksettomuutta ja päihteettömyyttä tavoittelevia nuoria aikuisia tuetaan kokonaisvaltaisen elämänhallinnan parantumisen ja asumisen turvaamisen saavuttamiseksi.
Toimintamallissa on kuvattu monialainen yhteistyö rikostaustaisen henkilön palvelujen järjestämiseksi, risen ja hvan aikuissosiaalityön kanssa.