Soveltavan teatterin keinot sopivat erinomaisesti työhyvinvointiteemojen edistämiseen työpaikalla kuin työpaikalla. Kokeilimme tätä Irti Huumeista ry:n kanssa.

icon/chevron-down Created with Sketch. Perustiedot

Toimintamallin nimi
Toiminnallinen tyhypäivä
Toimintamallin lyhyt kuvaus

Soveltavan teatterin keinot sopivat erinomaisesti työhyvinvointiteemojen edistämiseen työpaikalla kuin työpaikalla. Kokeilimme tätä Irti Huumeista ry:n kanssa.

Toteutuspaikka
Propellipäät / Kukunori ry
Paikkakunta, maakunta tai hyvinvointialue
Helsinki
Toimintamallin rahoittaja
Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA)
Toimintamallin kokonaisuus
Liitteet ja linkit

Tekijä

Milla Mäkinen

Luotu

25.09.2020

Viimeksi muokattu

22.12.2020

icon/chevron-down Created with Sketch. Toimintamallin kuvaus

Ratkaisun perusidea **

Toimintamallin avulla saat hauskalla tavalle työyhteisölle suunnitelman työhyvinvoinnin edistämisestä. Kun työhyvinvointi on kohdallaan, organisaatio pystyy myös edistämään omia tavoitteitaan!

Toimintaympäristö **

Työterveyslaitos kiteyttää työhyvinvoinnin tarkoittavan "turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Työntekijät ja työyhteisöt kokevat työnsä mielekkääksi ja palkitsevaksi, ja heidän mielestään työ tukee heidän elämänhallintaansa." Työhyvinvoitia ylläpitäviä tekoja on monia. Tyhy-päivä on yksi niistä.

Kansikuva
Kuvassa lattialla kulkeva polku, joka muodostuu A4-papereista, joille on kirjattu askeleita kohti maailman parasta työpaikkaa. Polun päässä näkyy valkotaulu, jolle on kirjattu maailman parhaan työpaikan elementtejä.

Kehittämisen vaihe

icon/launch Created with Sketch. Valmis

Kohderyhmä