Osatyökykyisyys
Työkyvyn tuen tiimin toimintamalli perustuu asiakkaan tarpeita vastaavaan monialaiseen yhteistyöhön.
Työkykyverkosto on moniammatillinen konsultaatioryhmä, joka tuottaa uusia näkökulmia ja suosituksia hyvinvointialueen asukkaille, jotka tarvitsevat monialaista konsultaatiota työ- ja toimintakyvyn
Osana monialaista kehittämistä Kanta-Hämeen hyvinvointialueella aloitettiin kehittämään työkyvyn arvioinnin ja tuen palveluita.
Työkykykoordinaattorilla on erityisosaamista kuntoutuksen ja työkyvyn tuen asioissa.
Työkyvyn tuen palvelut ovat tarkoitettu kaikille työikäisille, jotka tarvitsevat sote-keskuksen palveluita työkyvyn ja työllistymisen tueksi ja edistämiseksi.
Työkyvyn tuen tiimillä tarkoitetaan sote-keskuksen ammattilaisia, joiden työtehtäviin kuuluu työ- ja toimintakyvyn arviointi ja tukeminen sekä työllistymisen tukeminen ja edistäminen.
eKlubitalo mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman osallistumisen yhteisön toimintaan.
Työhönvalmennuspalvelumallin tavoitteena on tukea mielenterveyshäiriöihin sairastuneita työelämään jo hoidon aikana, ja näin ehkäistä syrjäytymistä sekä tukea toipumista työssä.
Hankkeen tarkoituksena on tukea ja edistää osatyökykyisten työttömien ja pitkäaikaistyöttömien työllistymistä ja työssä pysymistä sekä pilotoida laatuperusteista työhönvalmennusta kehitysvammaisten
Yhtenäinen työkykyä ja työllistymistä tukeva monialainen toimintamalli, joka perustuu valtakunnalliseen Työkykyohjelmaan ja sen tavoitteisiin.